Mortsel Leeft! trekt met open vizier en frisse ploeg naar stembusslag.

Van populaire facebookgroep tot nieuwe politieke beweging

Mortsel Leeft! leidde al enige tijd een eigen leven via sociale media. In geen tijd ontstond er tussen de inmiddels meer dan 1.000 volgers een onwaarschijnijke dynamiek; een voedingsbodem voor constructieve ideeën, meningen en creatieve gedachtenwisselingen. Door de enorme bijval die Mortsel Leeft! oogstte,

groeide met de dag de overtuiging om er een volwaardige politieke beweging van te maken. Dat was de start voor een constructieve samenwerking tussen de bezieler van de facebookgroep Mortsel Leeft!, Kurt Van Camp, en de bestaande Mortselse politieke fractie mortsel-anders.

Ambitieus en duidelijk

“We willen vooral een erg positief verhaal brengen”, stelt lijsttrekker Naranjo Decamps. “De dynamiek die Mortsel Leeft! online teweeg bracht, willen we verderzetten en op basis van de interactie met de Mortselaars onze stad opnieuw prominenter op de kaart van de Zuid-regio rond Antwerpen zetten. Dit directe contact met de Mortselaar biedt zoveel troeven om van Mortsel een levendige, hippe stad te maken.

Maar volgens ons worden die nog te weinig uitgespeeld. En daar ligt de grote uitdaging. We willen dan ook zeer ambitieus en met een duidelijk doel naar de volgende gemeenteraadsverkiezingen stappen: wij willen in de volgende legislatuur mee besturen en vanuit de nog te vormen coalitie dit alles verwezenlijken.”

Vragen of opmerkingen? Wij horen graag uw mening!